top of page

Yrittäjä herätys!

Yritys on elämäntyösi. Yllättävät ja odottamattomat elämänmuutokset heijastuvat myös yrityksen liiketoimintaan. Yllätyksiä ei voi estää, mutta niihin voi varautua. Kun henkilökohtaiset asiasi ovat kunnossa, tuo se turvaa myös yrityksellesi.


Ilmaisen yrittäjän tilannekartoituksen avulla sinulla on mahdollisuus selvittää, miten olet varautunut ja miten ehkä kannattaisi varautua. Tilannekartoituksessa käydään läpi yrittäjän oma tilanne sekä osakkaiden keskinäiset sopimukset ja pohditaan, miten muuttuvien elämäntilanteiden riskeihin voisi paremmin varautua. Lopputuloksena saat selkeän ehdotuksen toimenpiteistä.


Voit varata ajan tilannekartoitukseen nettisivuiltamme. Ajanvarauksen jälkeen saat meiltä sähköpostia. Asiantuntija käy kanssasi neuvottelussa läpi kokonaisuuden, ja kertoo näkemyksensä vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista. Tilannekartoituksen jälkeen saat kahden arkipäivän kuluessa raportin sinulle sopivista ratkaisuista elämäntilanteesi ja yrityksesi yksilölliset piirteet huomioiden.


Tilannekartoitus ei maksa mitään eikä sitouta mihinkään. Sen jälkeen kuitenkin tiedät, millä tolalla asiasi ovat. Toivomme, ettet joudu kohtaamaan yllättäviä muutoksia. Toiseksi eniten toivomme, että jos niin kuitenkin käy, taustasi ovat kunnossa. Kartoitusajan varaamiseen menee 2 minuuttia, tee se heti nettisivujemme Ajanvaraus-kohdassa.

Comments


bottom of page